Ke.Cy Singletrack Tour pálya

KECY | SINGLETRACK MARATÓN KOŠICE

A CST Singletrack MTB Maraton nyomvonala az elmult években nagyban megmutatta a  KECY –Košické Cyklotraily..   munkáját
Azok számára akik a verseny hevében nem tudták igazán kiélvezni ezeket a traileket, szeretnék még egyszer végig tekerni, megismerni még néhányat vagy kipróbálni pl. ellenkező irányban , itt a lehetőség.  
Magukkal a trail építőkkel és tapasztalt bringások társaságában egy laza szórakoztató bringázás keretén belül van erre most lehetőséged a maraton utáni vasárnapon a  KE.CY SINGLETRACK TOUR -on.

SINGLETRACK MARATÓN KOŠICE | Vytrvalostné preteky na horských bicykloch

Megtudhatsz többet róluk,  a trailek eredetéről ,építéséről.  Megismerhetsz olyan singletrackeket melyek a maraton pályába nem fértek bele . 
Két túrautvonal közül lehet majd választani  20km és 40km hoszban.

 A túra rajtja és célja Jahodnán van , a maraton utáni vasárnapon szeptember 13.- án  9:00 kezdettel 

 Érdeklődésedet jelezd mailben a  kosicke.cyklotraily@gmail.com címen , a mail tárgyához írd be: KE.CY singletrack tour

 Alább egy térkép a Kassai KECY trailekről . Zöldel a már elkészult trailek, sárgával a tervezett vagy építésben lévő trailek. 

 Ezért a szervezett túráért megörvendezteted a trail építőit 5e / személy befizetésével, melyet csak és kizárólag a trailek építésére fordítanak. 

 

Várunk szeretettel.

© 2022 Všetky práva vyhradné pre ProSport Team Košice o.z.
Anonimizált sütiket használunk, hogy weboldalunkon a lehető legjobb élményt biztosítsuk, és személyes adatait megóvjuk. A folytatással engedélyezheti az összes süti elfogadását a ProSport Team Košice o.z webhelyen. Több információ